Carrière

Lode Holding en haar dochterondernemingen betreden de markt vanuit de overtuiging mensen te kunnen helpen met hun gezondheid, vitaliteit en prestatievermogen door ze goed en voldoende te laten bewegen. Daarom wordt kennis en expertise op het gebied van menselijk bewegen enerzijds ingezet om bewegen betrouwbaar en nauwkeurig te meten, te monitoren en te ondersteunen en anderzijds om met de meetgegevens van het bewegen de gezondheid, vitaliteit en het prestatievermogen van mensen te verbeteren. Door bewegingswetenschappers, technologen en andere deskundigen samen te laten innoveren, worden robuuste oplossingen voor het duurzaam en accuraat verzamelen, opslaan en presenteren van hoge kwaliteit (meet)data op het gebied van bewegen ontwikkeld. Deze worden beschikbaar gemaakt voor professionals, die zich inzetten voor een betere gezondheid, beter functioneren en beter presteren van hun cliënt. Met onze oplossingen en producten wordt wereldwijd in duizenden ziekenhuizen, revalidatiecentra en andere zorginstellingen gewerkt. We worden vaak beschouwd als de gouden standaard in het niche gebied waar binnen we actief zijn.

Wil jij meewerken aan onze overtuiging en de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en projecten op het gebied van Life Science? Lode Holding biedt regelmatig verschillende vacatures en stageplaatsen aan. Ben jij ambitieus, pro-actief, verantwoordelijk en wil je werken in een inspirerende omgeving met prettige collega’s? Kijk dan of we voor jou een geschikte vacature of stageplaats open hebben staan!

Vacatures

Op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende baan? Op dit moment staan er vacatures open bij Lode Holding B.V. en haar dochterbedrijven:

Momenteel geen vacatures

Accountmanager New Business Softwareapplicaties

Momenteel geen vacatures

Back End PHP Developer (junior/medior)

Stageplaatsen

Wil jij groeien, jezelf ontwikkelen en je nog verder verdiepen in het thema van je opleiding? Dat kan! Lode Holding hecht veel waarde aan innovatie, groei en ontwikkeling en daar pas jij als stagiair of afstudeerder goed bij. Wij zijn van mening dat niet alleen jij kan leren van en binnen ons bedrijf, maar wij leren ook van jou. Daarom zijn de beschikbare opdrachten van grote waarde binnen onze organisatie, jouw bijdrage is van grote betekenis! Heb jij de ambitie en energie om iets te willen bereiken binnen een erkend leerbedrijf? Dan zijn wij naar jou op zoek.

In de afgelopen jaren hebben wij al vele stagiairs en afstudeerders mogen verwelkomen. Regelmatig vinden deze studenten vanuit hun stage ook een baan bij ons. Enkele voorbeelden van stageplaatsen zijn

MBO:

  • Assistent logistiek niveau 1
  • Bedrijfsadministrateur niveau 4
  • Financieel administratief medewerker niveau 3
  • Office assistant niveau 3
  • Logistiek medewerker niveau 2

HBO:

  • Marketing & Communicatie
  • Finance & Control
  • Bedrijfskunde
  • Sportkunde
  • Commerciële Economie

We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiaires Finance & Control (HBO), Bedrijfskunde (HBO) en Bedrijfsadministrateur (MBO).

We zijn altijd op zoek naar stagiairs en afstudeerders welke ons team kunnen komen versterken. Staan er geen voorgedefinieerde stageplaatsen open, maar denk jij wel dé persoon te zijn voor onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie en vertel ons waarom jij bij ons past én wij bij jou!

Scroll naar boven