Op vrijdag 22 september vierde Lode Holding haar 75-jarig jubileum met een dag vol avontuur en festiviteiten

Alle collega’s van de bedrijven binnen Lode Holding, waaronder Lode, ProCare, aXtion, Umaco en Omnium, namen deel aan het feestelijke programma dat plaatsvond in de regio Groningen, waar het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd is.

Het jubileumfeest begon met een gezamenlijk avontuur in de regio Groningen. De hoogtepunten van de dag omvatten onder andere een maisdoolhof dat bijna zo groot was als 3 voetbalvelden, met een netwerk van paden dat zich uitstrekte over 4 kilometer. Tijdens het avontuur leerden de deelnemers alles over het stoken van jenever en het brouwen van bier bij de Graanrepubliek, een lokale distilleerderij en brouwerij.

De feestelijke dag eindigde bij De Toekomst in Scheemda, een voormalige strokartonfabriek gelegen in een erfgoedpark. Hier genoten de deelnemers van een heerlijk diner en vermaakten ze zich de hele avond in de sfeer van de roaring twenties. Er werd gedanst en gefeest, en het was een fantastische manier om samen deze mijlpaal van 75 jaar Lode Holding te vieren. Het was een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Scroll naar boven