Lode Holding viert haar 75-jarig jubileum

Wij vieren feest! Dit jaar is het namelijk 75 jaar geleden dat Freerk Lode begint met Lode’s Instrumenten NV aan de Oosterstraat 38 te Groningen. Het is de start van de productie en op de markt brengen van ’s werelds eerste ergometer. De start van wat inmiddels is uitgegroeid tot Lode Holding met maar liefst 5 dochterbedrijven, waar elke dag in het teken staat van menselijk bewegen en presteren. Al 75 jaar.  

De ergometer produceren we nog steeds en deze is inmiddels wereldwijd de gouden standaard. In 75 jaar zijn er vele vernieuwingen, verbeteringen en uitbreidingen geweest. We werken niet alleen meer aan de ergometer, maar we leveren daarnaast een hoogwaardig aanbod aan producten en diensten op het gebied van leefstijl, sport, preventie en zorg. 

We zijn trots dat we ons in die 75 jaar hebben ontwikkeld tot een gerenommeerd merk dat een belangrijke bijdrage levert aan het verbeteren van de gezondheid en prestaties van mensen over de gehele wereld. Daarom besteden we in het jubileumjaar 2023 aandacht aan de geschiedenis van Lode Holding. We organiseren activiteiten, delen verhalen en natuurlijk vieren we ons jubileumfeest! 

Jubieumkalender

Jan

2/1 - Aftrap jubileumjaar

Jan

Een gezellige toast met alle medewerkers op het nieuwe (jubileum)jaar!

Feb

14/2 - Valentijnsactie

Feb

We vieren de passie voor ons vak waar alle medewerkers zich dagelijks voor inzetten.

Mrt

1/3 - Start wandelchallenge

Mrt

In het kader van het leefstijlprogramma Goed Gaan motiveren we elkaar deze maand om samen te (lunch)wandelen!

Apr

Apr

Mei

22/5 -Start 75-Strava Challenge

Mei

Fiets, wandel, loop, skeeler een mooie 75 route en neem het op in Strava. Doe je mee?

Jun

23/6 - Lode Holding Barbecue jubileumeditie

Jun

Onze jaarlijkse barbecue dit jaar met een nóg feestelijker tintje. 

Jul

1/7 - Fietstocht Bike4Brains jubileum De Hoogstraat

Jul

Onze jarenlange partner Revalidatiecentrum De Hoogstraat is dit jaar net zo oud als wij! Om dat samen te vieren, fietsen we 75 kilometer en doneren we de opbrengst aan Stichting De Hoogstraat. 

Aug

Aug

Sep

15/9 - Campustrail
22/9 - Jubileumfeest

Sep

Campustrail, startlocatie Lode Holding.

Okt

23/10 - Power to turn on the lights

Okt

De wintertijd begint. Gelukkig hebben wij de power om met onze ergometers zoveel wattage op te bouwen om de lichten te laten brand

Nov

Nov

Dec

31/12 - Einde jubileumjaar

Dec

Aan al het moois komt een einde. We hebben genoten van alle moois en hopen natuurlijk op nóg 75 van dit soort mooie jaren!

Jubileumactiviteiten

Houd de jubileumkalender in de gaten, want gedurende het jaar komen er nog een aantal mooie activiteiten bij voor onze klanten, partners en voor onze medewerkers. Ideeën? Altijd welkom! Neem daarvoor gerust contact met ons op

Scroll naar boven