Lode Holding ontvangt eerstejaarsstudenten Medische Technologie van Surabaya University (Indonesië)

Groningen, 21-06-2023 – Vanmorgen verwelkomde Lode Holding met trots een groep van 15 studenten en hun decaan van de Technische Universiteit van Surabaya (Indonesië). Deze studenten vormen de allereerste jaargang van de studie Medische Technologie in hun land en zijn op een educatief bezoek aan Nederland om meer te leren over de betreffende faculteiten en kenniscentra. Tijdens hun reis hebben ze de universiteiten van Groningen, Twente en Eindhoven bezocht.

Het bezoek aan Lode Holding was vanzelfsprekend vanwege de expertise en betrokkenheid van het bedrijf bij medische technologie, maar ook vanwege de jarenlange ervaring in het samenwerken met kennisinstellingen.

Tijdens het bezoek gaven managing director Kees Brouwer en CEO Johannes Wolters een presentatie over Lode Holding, waarbij de nadruk werd gelegd op de succesvolle samenwerkingen met diverse kennisinstellingen. De presentatie wekte veel interesse bij de studenten, wat resulteerde in boeiende vragen en een groeiende belangstelling voor het bedrijf. Om de studenten een volledig beeld te geven van het bedrijf, werd er ook een rondleiding gegeven, waarbij de studenten kennis konden maken met de geavanceerde technologieën en innovatieve projecten van Lode Holding. Bij het vertrek werd een groepsfoto gemaakt als aandenken aan deze bijzondere ervaring. Het enthousiasme en de positieve reacties van de studenten waren duidelijk merkbaar. Een van de studenten gaf zelfs aan graag in de toekomst bij Lode Holding te willen werken.

 

Het bezoek van de studenten van de Technische Universiteit van Surabaya benadrukt de internationale erkenning van Lode Holding als een toonaangevende organisatie op het gebied van medische technologie en samenwerking met kennisinstellingen. Lode Holding blijft zich inzetten voor het bevorderen van educatie en innovatie op het gebied van medische technologie, zowel nationaal als internationaal.

Scroll naar boven