Lode Holding schittert in ‘Campusbewoners in Beeld’

Afgelopen dinsdag verrichtten Annelies Wolters, Manager Business Development, en Linde Roeloffzen, stagiaire bij Lode Holding, de openingshandeling voor de campagne ‘Campusbewoners in beeld’. De campagne maakt de gezichten achter de bedrijven en onderzoeksinstituten zichtbaar voor het talent van morgen met een expositie en inspirenrende verhalen.

Iets waar Lode Holding uiteraard volledig achter staat! Campus Groningen is namelijk dé plek voor innovatie, duurzame samenwerking, groei en impcact maken. Al één van de campusbewoners van het eerste uur doet Lode Holding dat al vele jaren samen met andere bedrijven, diverse kennisinstellingen én studenten!

Voor Lode Holding en haar dochterondernemingen zijn de ambitie en de kennis van studenten belangrijke vliegwielen voor innovatie.Een belangrijke reden om mee te werken aan deze campagne.

Het persbericht lees je in de volgende link: Campus Groningen maakt kansen voor talent zichtbaar in campagne ‘Campusbewonders in Beeld’

Scroll naar boven