We zijn genomineerd voor de Koning Willem I Prijs!

Lode Holding is genomineerd voor de Koning Willem I prijs! Een prijs die iedere twee jaar uitgereikt wordt aan bedrijven in de categorieën MKB en Grootbedrijf. Een ultieme bekroning voor goed ondernemerschap van bedrijven die presteren, innoveren maar bovenal creëren met lef en passie, om de wereld een stukje beter te maken. We zijn uiteraard enorm trots om dit aan te mogen kondigen!

Geen nominatie zonder medewerkers

De nominatie was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de dagelijkse inzet van onze medewerkers. We zijn niet alleen trots op onze nominatie maar ook erg blij met de mensen die elke dag hun best doen en hun steentje bijdragen om de wereld een stukje gezonder te maken.
Lode Holding is gevestigd in Groningen en moedermaatschappij van Lode, ProCare, aXtion en Umaco. Vier bedrijven die elk op hun eigen manier gefocused zijn op bewegen. Zo ontwikkelt en verkoopt Lode al meer dan 70 jaar accurate medische en sportmedische producten. ProCare is gespecialiseerd in het verkopen van apparatuur die gericht is op meten aan de mens, aXtion ontwikkelt diverse IT-oplossingen binnen de zorg en Umaco is een innovator op het gebied van life sciences. Al met al zijn we dus al meer dan 70 jaar toonaangevende partner op dit gebied. Ons gezamenlijke doel? Een bijdrage leveren aan de medische technologie, zorg en een gezonde leefomgeving en daarbij een betrouwbare partner zijn.

Uitreiking van de Koning Willem I prijs

Lode Holding is een van de twaalf excellente bedrijven die genomineerd zijn. De bedrijven die meedingen naar de prijs zijn afkomstig uit alle regio’s van Nederland en zijn eerder geselecteerd door regionale commissies bestaande uit deskundigen en ondernemers. Bepalend voor de nominatie waren prestaties op het gebied van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap.
De prijzen worden in 2020 wederom uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting. Deze onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Medio mei van dit jaar wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@lodeholding.nl.

Scroll naar boven