Het Omnium is een feit: Lode Holding werkt samen in het Topsportzorgcentrum!

Bij Lode Holding geloven we dat bewegen cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Vanuit deze gedachte zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met het Martini ziekenhuis, MCZ, Schutrups Exloo, INTER-PSY en Topdiëtisten. Onder de naam Het Omnium worden op de tweede verdieping van het Topsportzorgcentrum onder één dak programma’s op maat aangeboden.

Denk hierbij aan het opstellen van trainingsschema’s, testen en meten, voedings-en lifestyleadvies, fysieke begeleiding, clinics en (sport) evenementen. Het doel is de sportieve Noordeling met ambitie in bewegen zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen die ook maar iets heeft of wil met sporten, bewegen en vitaal zijn kan hier terecht.

Vandaag vindt de persconferentie als startsein voor Het Omnium plaats in het Topsportzorgcentrum, waar Het Omnium vanaf begin oktober gevestigd zal zijn. Toen FC Groningen een nieuwe trainingsaccomodatie zocht, waren de velden bij Corpus den Hoorn een logische optie. Naast een nieuwe trainingslocatie had de FC nog een andere ambitie, namelijk een uniek centrum neerzetten dat niet alleen gericht is op topsport, maar ook faciliteiten biedt voor de breedtesport! Laat u inspireren in het Topsportzorgcentrum! Kijk op www.hetomnium.nl.

Scroll naar top