Lode Holding tekent Convenant Personalized & Customized Health Groningen

In het bijzijn van de gedeputeerden Patrick Brouns en Eelco Eikenaar heeft Johannes Wolters (CEO Lode Holding) samen met andere partijen uit het brede veld van zorg, welzijn, mkb, onderwijs en maatschappelijke organisaties, het convenant Personalized and Customized Health (PCH) Groningen getekend. Daarmee spreken wij af onze uiterste best te gaan doen om iedere Groninger zo lang mogelijk in de omgeving van zijn of haar keuze te laten wonen en leven.  

Het convenant is één van de resultaten van de regiegroep PCH die eind 2017 is ingesteld door de provincie Groningen. De regiegroep doet dit als bondgenoot van bewoners door samen te werken aan sociale en technologische innovatie die mensen meer regie op de eigen gezondheid (en zorg) geeft. Johannes Wolters is lid van de regiegroep en richt zich daarbij specifiek op het thema ‘ondersteunen MKB’. De regiegroep PCH bouwt aan een coalitie die kan bijdragen aan een ‘man-made Blue Zone’ in onze regio: een gebied waar de omstandigheden optimaal zijn om gezonder ouder te worden. Kijk voor meer informatie op de website van HANNN

Scroll naar boven