GDPR/AVG en Privacy Statement Lode Holding

Lode Holding en daarmee haar dochterbedrijven hechten veel waarde aan het beschermen van uw privacy. Als u onze website bezoekt, contact met ons heeft of als wij zaken met u doen. Dochterbedrijf aXtion voldoet sinds begin dit jaar aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging ISO27001 en NEN7510. Het voldoen aan de GDPR/AVG is voor Lode Holding een logisch vervolg. 

Veel van de klanten van Lode Holding en haar dochterbedrijven werken met gevoelige data. In Lode Holding en haar dochterbedrijven vinden zij een betrouwbare partner die op de hoogte is van de risico’s ten aanzien van informatiebeveiliging. Wij hanteren beleid waarin de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie centraal staan. We willen graag volledig transparant naar onze klanten en overige stakeholders zijn. Daarom hebben we specifiek beleid met betrekking tot de verwerking en inzage van persoonsgegevens, het doel van het gebruik van deze gegevens en de rechten die betrokkenen kunnen uitoefenen. Zie hiervoor ons Privacy Statement.

Scroll naar top