Website Sportinnovatorcentrum Groningen live!

Als kernpartner vanaf het eerste uur en bestuurslid is Lode Holding nauw betrokken bij het Sportinnovatorcentrum Groningen (SICG). Met trots kondigen we dan ook de livegang van de website aan! Op www.sportinnovatorgroningen.nl is vanaf nu alles te vinden over het SICG.

SICG richt zich – doormiddel van innovaties – op het optimaliseren van bewegingsprestaties in de context van sport, revalidatie en dagelijks leven op vijf doelgroepen: 1) Sport, 2) Prestatie Sport, 3) Breedte Sport, 4) Bewegers en 5) Potentiële Bewegers. Naast Lode Holding zijn ook het Sport Science Instituut Groningen, Bewegingswetenschappen UMCG/RUG, Hanzehogeschool Groningen, Sportinnovatorcentrum KNVB Campus, Innovatielab Thialf, Gemeente Groningen en FC Groningen kernpartner.

Sportinnovator is een landelijk initiatief van ministerie van VWS, uitgevoerd door ZonMW. Sportinnovator-centra zijn ontmoetings- en broedplaatsen waar onderzoekers, ondernemers, overheden, en sportorganisaties structureel samenwerken aan innovaties die: bijdragen aan topsport, sportparticipatie en/of een actieve leefstijl; bijdragen aan de kennisbasis voor sport; zorgdragen voor economisch rendement of maatschappelijke waarde opleveren. Geen wonder dus dat Lode Holding hierin een actieve rol heeft

Scroll naar boven