Dochterbedrijf ProCare vanaf nu óók gevestigd in België

Gisteren opende ProCare B.V., naast Groningen en Amsterdam, de nieuwe vestiging op het Innovatie- en incubatiecentrum (I&I) in Leuven – België. Ook voltrok zich de officiële oprichting van de Belgische variant van ProCare B.V. De opening is een grote stap voorwaarts in het realiseren van de groeiambities in België en de Benelux.

ProCare is zeker geen onbekende in het Belgische land. ‘De Belgische markt is voor ons enorm gegroeid de laatste jaren. Momenteel bevindt 15% van onze klanten zich al in België’, zegt Harrie Baas, Directeur. De Universiteit Leuven en het Universitair Ziekenhuis Leuven behoren tot de top tien klanten van de afgelopen drie jaar. Beide klanten waarmee een goede relatie is opgebouwd en waarmee is ingestoken op een langdurige samenwerking, net als in Groningen en Amsterdam. Het nieuwe kantoor bevindt zich dan ook op loopafstand van de universiteit. Lees hier het volledige bericht op de website van ProCare.

Scroll naar boven