Umaco, ProCare en aXtion nemen deel aan IAG programma

Lode Holding dochters, Lode, Umaco, ProCare en aXtion nemen deel in maar liefst twee IAG projecten. De Provincie Groningen heeft een actieprogramma opgesteld waarmee vernieuwende samenwerkingsprojecten die vallen binnen de speerpunten van het actieprogramma subsidie kunnen ontvangen. Eén van de speerpunten is onderzoek en innovatie op het gebied van Healthy Ageing. Binnen dit thema zijn er inmiddels twee IAG projecten toegewezen waar we met trots deel aan mogen deelnemen.

Lode en Umaco zullen samen met Brain Assist de Mind Mate gaan ontwikkelen, een apparaat voor mensen die beginnen te dementeren behulpzaam te zijn in verband met hun vergeetachtigheid.

aXtion en ProCare nemen deel aan het project Functional Fitness Monitor waarbij een pakket ontwikkeld wordt, waarbij de duurzame inzetbaarheid van mensen met een fysiek zwaar beroep wordt bevorderd.

Scroll naar boven