Lode Holding neemt gespecialiseerd bedrijf over

Lode Holding heeft Biometrics Motion overgenomen. In verband met deze overname is onderstaand bericht vandaag verspreid. 


PERSBERICHT

Lode Holding neemt gespecialiseerd bedrijf over
Het Groningse bedrijf Lode Holding heeft Biometrics Motion overgenomen. Lode Holding is vooral bekend vanwege haar leidende positie op het gebied van meetapparatuur ten behoeve van inspanningsfysiologische metingen. De in Almere gevestigde Biometrics Motion is in de Benelux leidend op het gebied van kennisintensieve meetapparatuur voor biomechanische metingen, zoals o.a. gebruikt worden in bewegingslabs.

Door deze overname heeft Lode Holding een compleet aanbod van bewegingswetenschappelijke meetapparatuur verworven en kan zij daardoor haar klanten nog beter bedienen. Lode Holding wil na de sterke groei van de afgelopen jaren met deze overname de groei ook de komende jaren voortzetten. De specialistische kennis van Biometrics Motion zal het sterk innovatief en internationaal karakter van Lode Holding verder versterken. Bij Lode Holding werken momenteel 80 medewerkers. De verwachting is dat het personeelsbestand door deze overname op korte termijn kan groeien met 25%. Ook zorgen de diverse samenwerkingen met kennisinstellingen en specialistische bedrijven voor verdere economische groei in de regio.

Scroll naar top